Blog

Onemocnění dásní je hodně častým problémem u dospělých psů. Je to onemocnění, které je vytvořeno množením bakterií. Pokud o zuby nepečujeme, tyto bakterie se drží na povrchu zubů a postupně tak na zubech vytvářejí plak, který přechází ve velkém množství v zubní kámen. Tento zubní kámen na povrchu zubu pak samozřejmě způsobuje nejen onemocnění zubů,...

Víte, že pomocí Bachových esencí můžeme léčit i zvířata? Stejně jako lidé, i zvířata prožívají emoce. Lze jimi léčit jak fyzické, tak i psychické neduhy, protože fyzická nemoc je jen projev nahromaděných negativních či potlačených emocí, a to jak u lidí, tak u zvířat.

Často se mylně spoustu páníčků domnívá, že trimování, zejména u hrubosrstých plemen, stačí dvakrát do roka, na jaře a na podzim.

Často se setkávám s tím, že majitelé přivedou do salonu pejska s velmi zacuchanou srstí s argumentem, že pejsek se od nich nenechá vyčesat a že ho nechtějí trápit. Proto bych chtěla předat několik informací, proč je nezbytné pravidelné vyčesávání či rozčesání srsti v domácím prostředí.